tisdag 5 maj 2009

Shallow or deep

You will never get to a stage where you will feel that you got the whole picture, cuz everything in life is circular....and when you think you´ve reached an end, you will end up realizing it´s just a beginning....that´s why I don´t care about whether I should be deep or be shallow, cuz in the end it´s all the same....the depth could never exist without the shallow waters and that´s the complexity of this world....

3 kommentarer:

  1. exakt...àh vad jag älskar dig.
    Av samma anledning är samtal till för att inspirera inte lära. Det handlar inte om att ha en konversation för att att lära varandra saker, utan snarare att inspirera varandra till nya insikter och mer passion för att upptäcka och fortsätta lära.
    Jag hatar när folk bara säger, ja men det där är ju sà självklart eller liknande....
    hmm kanske lite taget ur ett sammanhang, bara ett pàgàende tjafs jag har haft med min kära pjokvän i nàgra veckor.
    kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det så min vän! Man kan egentligen aldrig GE någon annan människa någonting, ingen känsla, ingen insikt, ingenting. Man kan bara vara en symbol som utlöser något som redan finns inom andra. Man kan påminna andra och du till exempel, påminner mig, hela tiden. Du hjälper mig!

    En vis mästare sa en gång: om du får "skit" av en människa, så beror det bara på vad som finns inom den. Precis på samma sätt som när du kramar en apelsin. Det som kommer ur den är vad som finns inuti, och det har inget med kramaren att göra. Dock tror jag att det mesta finns inom oss alla, mörker och ljus, men vi har en frihet att välja vilka sidor som ska låta sig visas...

    SvaraRadera
  3. abslout, och jag älskar att tänka sà. Sà fort man inte tycker om nàgon eller man har negativa känslor sà har man en chans att komma närmre sig själv och se vad som finns inuti, vilka rädslor man behöver ta itu med.
    Därför är det sà onödigt att vara för "bra" för att känna vissa saker och förtränga dem. Moralprinciper om vad vi fàr känna sätter bara käppar i hjulet för oss.

    Du hjälper mig ocksä jättemycket, hoppas du vet det.
    Samtal och kontakt är ju till för att inspirera och ta fram varandras bästa sidor, ocksà som att krama fram det bästa ur en apelsin (jag gillar liknelsen :)
    Det är sà trist därför att prata med nàgon som bara säger sig sitta inne med alla svaren -det är ju inte det det handlar om.

    SvaraRadera